İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Yenilevent Anadolu Lisesi

Celal YAVUZYILMAZ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Celal YAVUZYILMAZ 1971 yılında İstanbul Beyoğlu’nda doğmuştur. İlkokul ortaokul, lise ve üniversite eğitimlerini İstanbul’da tamamlayan müdürümüz Fizik branşı öğretmenidir. 1998-2004 yılları arasında Şırnak ili Uludere İlçesinde öğretmenlik müdür yardırıcılığı, okul müdürü, ilçe şube müdürü ve ilçe Mem görevlerinde bulunmuştur, 2004-2023 yılları arasında Beyoğlu İlçesi Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesinde görev yapan müdürümüz bu lisede son 9 yıl okul müdürlüğü görevini başarı ile sürdürmüştür. 2023 yılı 3 Ağustos günü itibari ile okulumuz Yeni levent Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevine başlayan müdürümüz iyi derecede İngilizce bilmektedir. Celal YAVUZYILMAZ yüksek lisans eğitimini, eğitim yönetimi ve denetimi bölümünde "Ortaöğretim Kurumlarında Çatışma Yönetimi Yönetme Süreçleri" başlığı adı altında gerçekleştirmiş olup, yeni yönetici ve öğretmenlerin yetişme süreçlerinde verdiği seminer ve eğitimler ile öğretmen ve yeni yöneticiliğe başlayan meslektaşlarının yetişme süreçlerinde güçlü bir destek sağlamıştır. Müdürümüz orta öğretim kurumlarında soruşturma, inceleme, denetim konularında çalışmalar yapmış ve ilçe milli eğitim müdürlüğü kapsamında soruşturma, denetim, inceleme komisyonları başta olmak üzere birçok görev almıştır. Beyoğlu Yeşilay derneği kurucu üyesi olan müdürümüz ilçe çapında verdiği uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı farkındalık seminerleri ile de taktir toplamıştır. Celal YAVUZYILMAZ katıldığı birçok kurs seminer ve çalıştaylar da aldığı sertifika katılım ve başarı belgeleri yanında Bakanlığımızın farklı bölümlerince verilen başarı belgeleri ve ödüllerle taltif edilmiştir.